Про сайт (з доповненнями)
  • Updated
  • / 568 Read

Про сайт (з доповненнями)

Сайт створено для надання відповіді собі на питання - Чому у нас все не так.  Що вкладаємо в слово не  так?  Погане життя, бідність, мала заробітна плата, погана екологія, розбиті дороги, убогі будинки, невеликий  вік життя, пихатий власник підприємства, продажний міліціонер чи поліцейський, скупий прокурор  і так можна продовжувати по всій структурі країни яку ми будували більше 30 років.

        Ми завжди критикували і критикуємо свою країну порівнюючи її з іншими успішними сусідніми країнами і ніколи не ставили собі запитання Чому у них все так і чому у нас все не так. Завжди з довірою сприймали слова Держава не ефективний власник.  Вірили  ефективному менеджеру, який через короткий проміжок часу нашої віри ставав не ефективним, але впевнено піднімався на декілька сходинок в рейтингу багатих людей.

        Давайте навчимось бути ефективними дітьми, батьками, дідусями, жителями, громадянами, електоратом.

         Тут можна викладати своє бачення піднятої проблеми, ділитись думками, баченням, фактами і всім, що у Вас є.  Давайте поговоримо про ефективність.

 На початку розберемось чому ми з нашими рівнями доходу робимо не ефективні дії, поступки. Що потрібно зробити щоб наш рівень доходів відповідав нашим потребам.

  В подальшому нам треба розібратись хто ми і де наше місце в нашій системі не ефективного суспільства. Чим ми відрізняймось від наших сусідів що за кордоном і яким ми заздримо.

Сьогодні і вчора в нашу голову вложили думку що від нас нічого не залежить і змінити нічого не можливо. Давайте попробуємо навчитись впливати на свою долю.

Поставимо собі питання яка наша роль в розвитку держави. Чому наша держава така, яка є і хто в цьому  винуватий.

 Щоб дати відповіді на ці питання і навчитись жити ефективно потрібно говорити. Розмова двох осіб це діалог а в діалозі можна знайти істину.  Сьогодні вся інформація  на бачення нашого життя є монополією журналістів. Більшість з яких відпрацьовують заробітну плату. А ми будемо спілкуватись між собою і шукати істину. Запрошую всіх до дискусії. Ви можете викладати свої думки в коментарях, надсилати свої статті на почту і вони появляться на сторінках сайту. І можливо хтось стане ефективнішим.

Правила сайту.

1.    Доступ до сайту відкритий для всіх, кого цікавить тематика викладена на сайті.

2.    У кожного є право коментувати розміщенні на сайті матеріали.

3.    На сайті можна розміщувати свої думки вигляді статей, ремарок.

4.    Всі матеріали що поступають на сайт перевіряються адміністратором.

5.    На сайті не розміщуються інформація:

·       Що, містить заклики до порушення  порядку встановленого Конституцією України та законами України;

·       Де містяться нецензурні вирази;

·        Де містяться погрози та залякування;

·       Яка не несе змістовного навантаження.