Ми гроші ринок.
  • Updated
  • / 405 Read

Ми гроші ринок.

Ми гроші ринок.

   Гроші це еквівалент за який ми продаємо свою працю, навики, уміння. За отриманні гроші ми купуємо все необхідне для задоволення своїх потреб.

   Без грошей немає ринку. Чим більше на ринку грошей тим більший ринок і на оборот.

   Формула ринку: 1.  Товар – Гроші – Товар 2.   Гроші – Товар – Гроші.

1.    Ми продаємо свою працю отримуємо гроші  і за них купуємо товар для задоволення своїх потреб.

2.    Отримуємо гроші за свою працю купуємо товар і продаємо його і отримуємо гроші  і купуємо товари для задоволення своїх потреб.

     У нас заявились нові діючі особи продавець і покупець.   Без них не можливе повноцінне існування ринку і це ми. Без нас ринок не функціонує, ми періодично виконуємо на ринку ролі і покупця і продавця.

   Основна   мета коли   ми йдем на роботу – заробити гроші, щоб задовольнити свої потреби. Тобто ми продавець – продаємо свої навики, уміння, час, талант і за це отримуємо гроші і на них купуємо все що потрібно для задоволення свої потреб і стаємо покупцем.  Ми  в середині великого ринку де всі щось продають і купують.  Як продавати знають всі.  Кількість сторінок написаних книг про те як продавати давно уже за сотнями міліонів а можливо і більше.   Про те як купувати пишуть значно менше. Якщо задати гуглу питання як купувати то відкриваються сторінки на яких вказано де купувати.

    Коли Ви продаєте свою працю це потрібно робити правильно щоб те що ви пропонуєте  користувалось попитом і мало гідну оплату. Що таке гідність можна прочитати в Вікіпедії, а тлумачний словник пояснює слово гідну як таку що відповідає вимогам часу і обставин.  Коли ми виходимо із своєю пропозицією на ринок то ринок виходить із своєю пропозицією.  І наші пропозиції можуть співпадати можуть не співпадати або співпадати і не співпадати частково. Із цих варіантів ми вибираємо свій. Він може задовольняти наші потреби а може не задовольняти або задовольняти їх частково.  Право вибору за нами. Як раніше ми говорили нам потрібно прийняти  раціональне або ефективне  рішення, яке приводить до потрібних результатів, дає найбільший ефект. 

   До питання продажу своїх можливостей і їх вартості ми ще повернемось в окремому розділі.  А дальше переходимо до розділу як купувати.