Для чого це нам
  • Updated
  • / 482 Read

Для чого це нам

1.   Для чого це нам.

      Життя щоденно ставить перед нами завдання, вимагаючи обирати певні варіанти дій. Люди завжди приймали рішення посилаючись на власний досвід, інтуїцію та здоровий глузд.

       Рішення це вибір. Прийняття ефективного і раціонального рішення це мистецтво. Випадково прийняті рішення бувають дуже вартісними та можуть мати незворотні наслідки. Перед прийняттям любого рішення кожний повинен відповісти  на запитання Чого ми хочемо?  Яка наша мета?

     Головним в процессі прийняття рішення є знання і досвід, інтуїція, поради друзів, батьків. Людей до думок яких ми прислуховуємось і як не дивно реклама.  Вона з нами всюди. Завдання її не розказати про товар або продукт, а стимулювати покупців вибирати те що я сьогодні пропоную.

     Невелика виписка із настанови по продажу товару із підручника по маркетингу.

Заголовок: Визначення цінності товару чи послуги.

Споживча цінність= вигода від покупки – затрати на покупку.

    В залежності від того, що переважить буде прийнято рішення про покупку. Виходячи з цього мета в роботі з покупцем підсилити вигоди і зменшити затрати.  Як стимулювати  клієнта до покупки. Спосіб 1. Матеріальна доцільність.  Покажіть що кошти заплачені за продукт або переплата за більш дорогий товар окупляться і принесуть фінансову вигоду.

     Приймаючи рішення, виконуючи певні дії ми досягаємо успіхів тільки тоді, якщо наші рішення, поступки та дії раціональні і розумні. Це показує, що із всіх можливих варіантів дій нам вдалось знайти ефективний  варіант рішення.

     Давайте повернемось до себе і задаймо  питання: Чи правильне рішення ми прийняли? Як його оцінити?   Для початку трохи історії.